Voor wat voor zwembroek kan ik het beste kiezen?

Wanneer je een winkel binnenloop of online opzoek gaat naar een zwembroek zul je er al snel achter komen dat er heel veel verschillende soorten zwembroeken zijn. Van hele mooie tot juist de meest comfortable. Dit maakt de keuze voor een zwembroek die goed bij jou past erg lastig. Wil jij weten wat voor zwembroek er het beste bij jou past? Lees dan snel even verder want we helpen je er graag bij!

Welke zwembroek staat mooi bij jouw lichaam? 

Het geeft je een fijn gevoel als de zwembroek die je draagt ook mooi past bij jouw lichaam. Het is fijn als de mooiste punten van je lichaam geaccentueerd worden en hier kan jouw zwembroek ook bij helpen. Heb je een buikje kies dan voor een wijdere short zodat alles een beetje in proportie blijft en vermijd strakke zwembroeken met een strakke tailleband die in je vlees verdwijnen. Heb je echter strakke billen dan kun je kiezen voor de strakke modellen met hoog opgesneden pijpen die je rondingen en bewegingen goed laten uitkomen. Vaak weten ze in de winkel wel wat wel en niet mooi bij je staat en kan je hierbij geholpen worden door de medewerkers als je zwemkleding gaat kopen

Wat voor activiteiten ga je doen? 

Voordat je beslist welke zwembroek je koopt, is het slim om na te denken over wat voor activiteiten je met de zwembroek op de planning hebt staan. Ga je alleen lekker zonnen of ga je ermee surfen of wakeboarden. Dit zijn twee totaal verschillende activiteiten en hier moet je dus ook even rekening mee houden. Een zwemshort met veel losse stof kan gaan schuren als het nat wordt en is dus een slechte keus als je veel gaat bewegen. Je kunt in zo’n geval beter voor een iets strakkere zwembroek kiezen. Alhoewel de wijde zwembroeken zijn ontstaan in de surfers cultuur zie je vandaag de dag dat professionele surfers tegenwoordig meestal nauwsluitende badkleding aan hebben. Bij Ramatuelle Beachwear hebben ze voor bijna alle activiteiten zwembroeken in hun assortiment. Neem dus zeker eens een kijkje op de website als je opzoek bent naar een nieuwe zwembroek en wie weet vind je hier wel de perfecte.